LYFT Lime Strong Slim All White Portion

LYFT Lime Strong Slim All White Portion

LYFT Lime Strong Slim All White Portion innehåller kritvita, tobaksfria och slimmade all white-portioner med hög nikotinhalt. Fräsch och syrlig smak av lime.
  • 1 dosa 43,99 kr
  • 10-pack (38,99 kr/st) 389,90 kr
  • 30-pack (38,49 kr/st) 1.154,70 kr
389,90 kr
  • 1 dosa 37,99 kr
  • 10-pack (37,99 kr/st) 379,90 kr
379,90 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(7) recensioner
Kundrecensioner för LYFT Lime Strong Slim All White Portion

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Jättegod

MatsMats, 10 december 2020

Jättegod limesmak. Det som är bra med den är att det inte är för intensiv smak och att den inte rinner så mycket som många andra sorters Lyft gör. Det som är minuset är att man tröttnar fort på den om man inte älskar lime då förstås.

Älskarrr!

Hannis, 23 januari 2020

Så uppfriskande smak, diskreta och vännerna frågar aktivt om denna, mums🥰

Smakrik

Richard, 3 januari 2020

Jag har provat många tobaksfria nikotin produkter som för det mesta smakat som sötsliskigt godis. Den här har också en söt smak men som inte känns sliskig och kemisk.

Ny batch av LYFT? Smakar s***.

Chris, 26 november 2019

Som andra sagt tidigare så har även jag snusat Epok/Lyft i närmare 2års tid. Senaste 1-2månaderna har smaken på Lyft Lime Strong varit riktigt äcklig och jag blir illamående varje gång jag tar en snus. Har haft turen och hittat EN sida med EPOK kvar i sverige där jag köpte upp stora mängder av sista EPOK lime stark för att denna LYFT är verkligen ingen höjdare. Kommer byta märke så fort jag bara kan. Skulle inte rekommendera LYFT Lime Strong till någon snusare. Alldeles för mkt smak om man jämför emot hur EPOK smakade. Jag menar man ska inte behöva gå och må illa hela dagarna. Detta problem hade jag inte tidigare med lyft utan detta har kommit senaste 1-2månaderna så dom verkar ha gjort något med snuset. Dessutom luktar det vissa gånger kemikalier om snuset. Nästan så man börjar fundera på om någon hällt i något i blandningen för såhär ska det inte kännas/smaka.

:(

Very disappointed Idis, 22 november 2019

Jag har snusat epok/lyft lime i över 2 år och den har verkligen varit min favorit men nu så har dom ändrat smaken på den så den smakar söt citron som inte är min favoritsmak, nu mår jag illa av att ha den under läppen.

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!