Swedsnus Lössnus Special 10 dosor

Swedsnus Lössnus Special 10 dosor

Startpack - Klar på bara 5 minuter. Ingen bakning nödvändig. Tillsätt endast vatten och medföljande Special Expressarom, smaksatt med Bergamott och en lätt ton av rök som ger snuset en tydlig karaktär med långvarig smak. Två tomdosor och Swedsnus konsistenspåse för perfekta prillor medföljer.

219,00 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(17) recensioner
Kundrecensioner för Swedsnus Lössnus Special 10 dosor

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Ingen stank eller slabb

Berit , 24 mars 2021

Gud vad glad jag blev när jag fick gubben att pröva denna snussats: bara att blanda med vatten och aromflaskan utan lukter och klart på momangen. Tack Swedsnus!!

Mycket nöjd

Linus , 12 mars 2021

Bra p*** och grymt nöjd med medföljande krampåse, den förändrade mitt liv i grunden!

Lätt som en plätt o gott

Ingemar B., 17 februari 2021

Lätt fixat och smart med påsen som medföljde. Blir bra fina lättpratade prillor då. god smak och mer nikotin än vissa andra som kopierar detta märke. Snusat detta Swedsnus express i tre år nu. rekommenderas.

Perfekt prova på

Adam K, 8 februari 2021

Resultatet blev häpnadsväckande när jag följde råden. Jag är fast för detta goda snus. Man märker att de som ligger bakom Swedsnus tycker om vad de gör och de kan. Jag lyfter på hatten!

Görgött

Snustomten., 30 december 2020

Använde matberedare efter 4 blöta dygn, låg fiiint under läppen. Nästa ggn kommer jag addera liite mer essens, men nu pratar vi fine dine:ing och smakbalansering. Gav bort en dosa i julklapp för utvärdering, den imponerade på mottagaren.

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!