Snus X Refill Big Pack 500G
Snus X Refill Big Pack 500G
Snus X Refill Big Pack 500G
Snus X Refill Big Pack 500G
Snus X Refill Big Pack 500G
Snus X

Snus X Refill Big Pack 500G

Snus X Refill Big pack 500 gram innehåller färdiga portionsspåsar som tillsammans med vatten blir till färdigt snus. Smaksätt med snuskryddor efter just din smak! Ger cirka 40 dosor portionssnus.
479 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(23) recensioner
Kundrecensioner för Snus X Refill Big Pack 500G

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Har blivit för d*** nu

Staffan Mörner, 31 januari 2017

Tycker b** om denna produkt, men nu har det blivit för d***.

"Klöven"

Jimpa, 28 november 2016

Köper inte en snusdosa mer på macken. Detta är bland det b**** ja snusat. Har testa olika smaker men min f****** just nu är mint smak. Väldigt enkelt att tillaga. 10minuter å allt är klart.. :-)

Captian Morgan

Lasse, 29 augusti 2016

Tveksamt provade jag efter 40 år med Ettan lös först o portion sedan femton år. Kryddar med 2 delar rom o en del vatten, o saknar ingenting.

För mycket smak

Tommy, 5 juli 2016

Direkt ur påsen smakar den rättO* , som vilket b****** köpesnus som helst, lite åt catch-lakrits-hållet och därför var det svårt att få till smaken med tillsatser själv. F******* prillan som känns mindre smaksatt. SnusX luktar dock mindre "ladugård". Som tur var testade jag att smaksätta en mindre mängd först men nu F******* jag den "direkt från påsen". Kommer inte k*** igen men r************ om du vill ha nåt b****** som smakar O* direkt.

B**

Yukka, 19 juni 2016

P****** snus, för att smaksätta själv

Visa fler omdömen