Snus X Portion

Snus X Portion

Snus X Portioninnehåller färdiga portionspåsar som tillsammans med vatten blir till färdigt snus. Du kan sedan smaksätta snuset med de kryddor ellersmakaromersom passar just dig.

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

239,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(9) recensioner
Kundrecensioner för Snus X Portion

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Bra smak men små portioner

Zeke, 27 februari 2016

Smakar bra men portionerna är små

Trasiga

Sara, 17 april 2015

Nästa alla snusar har varit öppna i ena änden och detta kallar jag inte portionssnus utan lössnus då!!!! Kommentar från administratör: kontakta vår kundtjänst på 08-588 849 80 eller [email protected] om du upplever produkten på det hör viset!

bra storlek

Micke Jonasson, 21 februari 2015

Jag har alltid 2 prillor oavsett storlek men dessa små passar mig bättre , lättare att flytta om man blir öm i läppen

Nöjd

Bubbles, 29 januari 2015

Gjorde en sats av denna Snus X portion på chans med ca en fjärdedels flaska av vardera Cobras essenser whiskey, rök, bergamotte o tobaksarom plus några cl 10årig Laphroaig whisky blandat med 1,5dl destillerat vatten. Har precis börjat nalla på satsen efter 2dygn i kylen o verkar kanon så här långt

Helt okej

Tjommen, 3 november 2014

Köpte med en cobra röksmak och tog ca 1,3 dl vatten. Blev lite blött snus för min smak så lät det torka en stund. Snusen i sig gillar jag men de negativa är att dom är är så små. Men ingen trasig påse eller något sånt och snusen sitter där den ska och gör sitt jobb, kommer absolut beställa mer!

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!