Snus X Large Portion
Snus X Large Portion
Snus X Large Portion
Snus X Large Portion
Snus X Large Portion
Snus X

Snus X Large Portion

Snus X Large Portion 225 gram innehåller färdiga large portionspåsar. Tillsätt vatten och snusarom efter egen smak. Satsen ger ca. 18 dosor portionssnus.
219 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(18) recensioner
Kundrecensioner för Snus X Large Portion

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

p******* mm

Kane sj, 5 mars 2017

P****** för mig, neutral i smak, jag tillsätter lite lakrits och vanilj

Passar till alla portionsnus brukare

TiGeR, 19 januari 2017

Man kan snusa den direkt och då smakar den natrual men Jag har provat med anis (lakrits) och rök arom då blir den som l** snus för mig :)

Jämfört....

Jesus Kristsnus, 26 november 2016

Jämfört med liknande produkt i samma prisklass, är denna 10 gånger b*****. Komihåg, sponsra dom som gör b** snus, så kommer konkurrent behöva följa ledet och göra b***** snus :)

M***!

Mumrik, 19 september 2016

Mycket a****** smak och styrka.e******** snus!

G***** det inte!

Tommy Frost, 7 september 2016

Jag har kört men denna i 2 v nu och jag måste säga att jag inte G***** det! Styrkan är för svag för min del..Stillar inte begäret efter nikotin. Kör in 3 st under läppen men ändå inget tryck! Man känner lixom att något fattas i kroppen samt så får man en "lätt" abstinens så man blir tvungen att k*** riktigt snus för att hamna i "Normalläge" Brown GOLD kan jag dock r*********** då det är lite mer kraft i det än detta skitsnus! Där räcker 2 prillor under läppen och begäret efter nikotin löser Brown gold. Brown gold smakar också b*****!

Visa fler omdömen