Nyhet Snubie x Ministry of Snus Stark Vit Portionssnus

Snubie x Bourbon, Whisky & Vanilla

Snubie x Bourbon, Whisky & Vanilla Limited Edition White Portion är en stark snus med distinkta toner av Whiskey och Vanilj. Produkten är ett samarbete mellan den kända bloggaren Snubie och den relativt nya danska snustillverkaren Ministry of Snus som även ligger bakom varumärken som RITE & ACE. 

  • 1 dosa 37,99 kr
  • 10-pack (32,99 kr/st) 329,90 kr
  • 30-pack (32,49 kr/st) 974,70 kr
329,90 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(2) recensioner
Kundrecensioner för Snubie x Bourbon, Whisky & Vanilla

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Utmärkt

Max, 27 mars 2020

Helt fantastisk, är inte ett jättestort fan av vanlig whisky, men denna snus tillsammans med vaniljen är fruktansvärd god :)

Gillart

Tomas, 18 mars 2020

Jag tyckte denna var mkt trevlig. Lite söt, hade gärna haft lite mindre vanilj och mer bourbon. Men bourbon är ju generellt söt så....

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!