Shiro Virginia Classic All White portion

Shiro Virginia Classic All White portion

Senaste nyheten från Shiro! Shiro Virginia Classic har en klassisk smak av tobak med en naturlig sötma.

OBS! Produkten har utgått och kommer inte komma tillbaka i lager

Shiro har utvecklat nya spännande produkter som du hittar här.

  • 1 dosa 39,99 kr
  • 10-pack (34,99 kr/st) 349,90 kr
  • 30-pack (34,99 kr/st) 1.049,70 kr
349,90 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(5) recensioner
Kundrecensioner för Shiro Virginia Classic All White portion

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Speciell smak

Louise, 7 april 2021

Inte jätte slim prilla, känns lite bred och fyllig för o va slim. Smaken är ganska konstig och eftersmaken känns "syntetisk". Svårt att beskriva smaken, men påminner mig om en dålig skogs-kryddblandning. Har typ en mild barrsmak som är svår att beskriva. Ger en diskret svalkande känsla.

Inte min favorit

Selias, 12 april 2020

Smaken är inte min favorit. Däremot gillar jag att påsarna är fuktiga.

Shiro - All white - Virginia Classic

Lars, 3 mars 2020

Jag personligen blev positivt överraskat i och med att detta är den första "vita" snus som jag köpt som inte smakar av frukt/bär/mint, och som samtidigt håller på smaken länge. Jag har snusat mycket general och jag kan tycka att denna snus påminnar mig mycket om samma smak. Jag tycker att denna snus är ett bra alternativ till dom, som mig själv, inte bara vill ha frukt/bär/mint smak. Jag kan rekommendera denna snus.

Chiro all white Virgina Classic

Anneli , 19 februari 2020

Riktigt besviken då man läser att den ska en smak av Tobak?!? Att den inte doftar angenämt tilltalande så gav jag den en chans att utveckla smaken senare,men den uteblev och smakar bara konstigt och kan inte beskriva smaken alls.Dels var denna torrare än andra slim jag har provat.Nej denna var inget för mig och synd bara att man köpte 2 dosor(som prov) men som sagt inte vad den utmålade sig som i smak /Stämd fukt som den ordagrant beskriver.

Tilltalande design på dosan

Mallan, 11 februari 2020

Smakar okej, men blir lätt illamående då jag öppnar dosan, för tycker inte den luktar som vanlig tobakssnus, utan har en obestämbar doft. Däremot är designen stilren och mycket snygg dosa. Smakar bättre än den luktar.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!