Qvitt Menthol Portionssnus

Qvitt Menthol Portionssnus

Qvitt är ett nikotinfritt snus med smak av menthol. Portionerna som ger en härligt fräsch och uppiggande upplevelse! Produkten hette tidigare Tobak & Nikotinfri.

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

OBS! Gravida och ammande bör undvika Qvitt då den innehåller ginseng.

  • 1 dosa 24,90 kr
  • 10-pack (21,59 kr/st) 215,90 kr
  • 30-pack (21,26 kr/st) 637,90 kr
215,90 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(3) recensioner
Kundrecensioner för Qvitt Menthol Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Ruggigt bra.

Micke, 11 januari 2016

Jag har provat i stort sett alla nikotinfria snussorter som finns, denna är klart den bästa enligt mig. Jag är inte ute efter något som smakar snus, för en kopia är alltid en kopia hur bra den är utan jag vill ha något som smakar gott, ligger bra under läppen och rent allmänt känns bra. Är man ute efter något som smakar snus, köp snus!

skitäckligt

älgen, 13 augusti 2014

Smakar inte äns mint. Mådde illa av smaken. Fy fan säger jag bara. Köp kickup om du uppskattar nikotinfritt mintsnus.

Nej fy va vidrigt..

DT Famous, 2 april 2014

När du öppnar dosan luktar det som du öppnat en ny tub med tandkräm. Samma med smaken, känns som du tryckt in en hel tub med tandkräm i munnen... S*** vidrigt! Minska rejält på mint och flour smaken och lägg till lite tobaks arom och gör påsarna lite mer blötare så blir det 5/5! Men som det ser ut nu så ger jag max bara 1/5 stjärnor! Rekomenderas inte!! Ska ni köpa ett bra nikotinfritt snus så satsa på Onico Orginal den är riktigt lik General white :) Snusat Onico orgina i snart 3årl och grov lös i snart 22år!

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!