Prillan White 500
Prillan

Prillan White 500

Gör ditt eget snus med Prillan White 500. Det är enkelt, du blandar bara de färdiga portionerna med vatten och smaksätter precis som du önskar med våra snuskryddor.
239 kr

Nedan listas tillval som du kan köpa till denna produkt:

Prillan Snuskrydda Anis +29 kr
Prillan Snuskrydda Bergamotte +29 kr
Prillan Snuskrydda Enbär +29 kr
Prillan Snuskrydda Eukalyptus +29 kr
Produkt:239 kr
Tillval:
Totalt:
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(76) recensioner
Kundrecensioner för Prillan White 500

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

P****** snus!

Jonas, 6 februari 2017

Jag Ä***** storleken på prillorna då jag inte hittat något annat märke som använder samma storlek utan att gå upp på xxl snus vilket är till och med större så det är ett riktigt p*** från mig. Jag tycker denna sort smakar b** utan arom såväl med arom vilket jag kört med Tranbär samt Gruv då gruv blir lite mer av en "grov" smak vilket jaF******* . Det enda som gör att det blir 3 s******* istället för 5 som jag vill ge, är de där förbaskade plastpåsarna man får med nu för tiden!! Förut fick man förslutningsbara påsar men nu får man en påse att klippa upp och sen förväntas man ha kvar snuset med blandningen i den påsen och försluta den med, ja vadå? silvertejp kanske? Nej skärp er! Kosta på er den fjuttiga summan det garanterat kostar er att göra de där b***** påsarna igen så blir iaf jag 100% h****** som kund. Men som tur är för mig så tycker jag dem påsarna var så fiffiga att jag har sparat 2-3 stycken från förgångna beställningar.

Förut...

Jesus Kristsnus, 26 november 2016

Dom var b***** för 1 år sedan. Mycket hö smak, och man får inte med vatten/krydd påsen längre.

N***

Jempa, 15 november 2016

Helt klart g******. Har gjort det några gånger hemma nu med 1,5DL vatten och något mindre än 1MSK salt. Blir helt p******, brukar smaksätta med en hel flaska (arom).

N***

Jempa, 15 november 2016

Helt klart g******. Har gjort det några gånger hemma nu med 1,5DL vatten och något mindre än 1MSK salt. Blir helt p******, brukar smaksätta med en hel flaska (arom).

Catch eukalyptus.

Jeppeboy, 4 oktober 2016

Har använt denna i över ett år nu. Blandar en eukalyptus och ca en halv mint/menthol per låda och det blir i min smak exakt som Catch eukalyptus men mycket b********!! N***** fritt från tobakslukt vilket uppskattas av min omgivning.

Visa fler omdömen