Prillan Brown Gold 500
Prillan Brown Gold 500
Prillan Brown Gold 500
Prillan Brown Gold 500
Prillan Brown Gold 500
Prillan

Prillan Brown Gold 500

Gör ditt eget snus med vår nya snussats Prillan Brown Gold! Ger portionssnus precis som andra Prillan-satser fast i ett nytt, brunare, tobaksnära format.
239 kr

Nedan listas tillval som du kan köpa till denna produkt:

Prillan Snuskrydda Anis +29 kr
Prillan Snuskrydda Bergamotte +29 kr
Prillan Snuskrydda Enbär +29 kr
Prillan Snuskrydda Eukalyptus +29 kr
Produkt:239 kr
Tillval:
Totalt:
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(44) recensioner
Kundrecensioner för Prillan Brown Gold 500

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Över förväntan

Chris, 10 april 2017

Jag använder mig av halva dosen salt samt 1,5 dl vatten. Då tycker jag inte att de blir för blöta men ändå inte torra. Använder även ca x3-4 arom, 2 kapsyler blev för tO* för lite smak. På det stora hela är jag mkt n*** med detta snus. Har gjort eget på detta snus flera gånger och planerat inte på att gå tillbaka till vanligt "färdigt" snus igen.

K********

Peps, 16 februari 2017

K********

b**** budgetsnuset?

siesingrocks, 14 februari 2017

- Påsarna har för lite innehåll i varje påse. Önskar att det vore lite mer i varje portion. - Påsarna är lite väl riviga. - Doftar inte något vidare. + Nikotinhalten är högre än vanligt portionssnus, vilket gör att man känner sig n*** i kroppen.

g**** alternativ till white/vanlig

Jonas, 6 februari 2017

Ja tyckte mig uppfatta detta snus som en snarlik blanding av white och vanliga portioner men med annat smaksättning. Jag köpte denna fel först då ja trodde det var white jag köpte så när ja fick hem detta tänkte jag att jag skulle få gå runt med en brun rand runt munnen hela tiden som vanligt snus L*** gör men denna rann inte så mkt. Då körde jag minimum på vattnet också för att få aningen torrare prillor. Ja går nog tillbaka till white igen men vill man ha lite omväxling så funkar denna f***!

TIPS!

Lelle, 2 februari 2017

Använder 20 gr. rökt flingsalt. Lite dyrare men utslaget på hela satsen försumbart. En flaska Bergamotte (den med grön etikett). 1,5 dl. vatten. Ger ett femstjärnigt resultat, tycker jag.

Visa fler omdömen