Gletscherprise Luktsnus

Gletscherprise Luktsnus

Gletscherprise är ett luktsnus med kraftig arom av mentol.
  • 1 st 37,90 kr
  • 10-pack (32,59 kr/st) 325,90 kr
37,90 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(1) recensioner
Kundrecensioner för Gletscherprise Luktsnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Väldigt frisk och \luktrik\""

Chops, 10 juni 2014

Jag köpte en sån här dosa för säkert sex år sedan och den har sen dess mer eller mindre legat i kylskåpet mellan gångerna. Perfekt hållbarhet! Till skillnad från märket Toque är det här luktsnuset lite grövre (Toque är mer ett pulver) vilket gör att det inte är lika lätt att dra ner i lungorna utan fastnar mer där det ska. I näsan alltså. Smaken, eller lukten om man så vill är väldigt fyllig åter igen till skillnad mot Toque och just den här påminner om såna där patroner som Vanheden i Jönssonligan hade för vana att stoppa upp i näsan. Riiiktigt friskt doft. Askarna är väldigt bra. Öppna locket, dutta ut en liten klick på sidan av handen och lukta på't. Inget går till spillo. Det kan jag inte säga om de små runda askarna fulla med fint pulver som Toque använder sig av. Där måste man ta en nypa mellan tummen och pekfingret vilket gör att det blir pulver kvar på fingrarna efter man tagit sig en snort. Den här och den svarta asken med aprikos är och förblir mina favoriter.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!