Gawith Apricot Luktsnus

Gawith Original Luktsnus

Gawith Original är ett luktsnus med en sötaktig arom av aprikos.

OBS! Produkten gick tidigare under namnet Gawith Apricot. Luktsnuset har nytt namn och design, men smaken är densamma som förut.
  • 1 st 41,90 kr
  • 10-pack (35,99 kr/st) 359,90 kr
41,90 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(7) recensioner
Kundrecensioner för Gawith Original Luktsnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Jaja jodå..

Mr West , 19 juli 2017

Mycket fint snuff. Lite mintig i början men sen lång bak kommer en god söt doft av just aprikos, klart man lukar att det är aprikos i grunden. Kanon snuff!!

Enastående nikotinkick från ett luktsnus som doftar Vicks

Michael, 21 oktober 2016

Första intryck är att det doftar gott, men inte av aprikos. Däremot är det utan tvekan doften av Vicks Vaporub som möter mitt luktsinne. Snuset är lätt att dosera och inhalera utan att det kommer för långt bak i näsan. Nikotinhalten känns av omedelbart när nikotinkicken slår in med full kraft. En fantastisk upplevelse varje gång utan att trubbas av.

Super luktsnus.

André, 28 mars 2016

Funkar superbra. Väldigt bra arom. Räcker länge. Kommer definitivt att köpa den igen!

okej

poff, 8 januari 2016

jag gillar asken väldigt lätt att ta sig en sniff och om man tappar den som spillts det inget, dock irriterar den näsan mer än andra märken. älskar lukten av den

Luktsnuset \alla\" gillar"

Hassel, 6 december 2014

Kollar man runt lite på nätet bland luktsnus recensioner så upptäcker man att pöschls gawith apricot verkar nästan alla gilla och hylla. Jag kan inte annat än att sälla mig till mängden på den punkten. En mycket angenäm aprikosarom kompletterad med mild men frisk mint. Toppen. Dessutom lättsnusat så kan verkligen rekommenderas till någon som vill prova på luktsnus!

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!