Ring oss08-588 849 80 Mån-Fre 09-17 Mån-Fre 09.00-17.00/21.00
Gawith Apricot Luktsnus
Pöschl

Gawith Original Luktsnus

Gawith Original är ett luktsnus med en sötaktig arom av aprikos.

OBS! Produkten gick tidigare under namnet Gawith Apricot. Luktsnuset har nytt namn och design, men smaken är densamma som förut.
  • 1 st 35 kr
  • 10-pack (32,90 kr/st) 329 kr
35 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(7) recensioner
Kundrecensioner för Gawith Original Luktsnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Jaja jodå..

Mr West , 19 juli 2017

Mycket f*** snuff. Lite mintig i början men sen lång bak kommer en g** söt doft av just aprikos, klart man lukar att det är aprikos i grunden. K**** snuff!!

Enastående nikotinkick från ett luktsnus som doftar Vicks

Michael, 21 oktober 2016

Första intryck är att det doftar g***, men inte av aprikos. Däremot är det utan tvekan doften av Vicks Vaporub som möter mitt luktsinne. Snuset är L*** att dosera och inhalera utan att det kommer för långt bak i näsan. Nikotinhalten känns av omedelbart när nikotinkicken slår in med full kraft. En f********* upplevelse varje gång utan att trubbas av.

S**** luktsnus.

André, 28 mars 2016

Funkar superb**. Väldigt b** arom. R***** l**** . Kommer definitivt att k*** den igen!

o***

poff, 8 januari 2016

jag G***** asken väldigt L*** att ta sig en sniff och om man tappar den som spillts det inget, dock irriterar den näsan mer än andra märken. Ä***** lukten av den

Luktsnuset \alla\" gillar"

Hassel, 6 december 2014

Kollar man runt lite på nätet bland luktsnus recensioner så upptäcker man att pöschls gawith apricot verkar nästan alla g**** och hylla. Jag kan inte annat än att sälla mig till mängden på den punkten. En mycket a****** aprikosarom kompletterad med m*** men F**** mint. T*****. D******* lättsnusat så kan verkligen r************ till någon som vill prova på luktsnus!

Visa fler omdömen