Phantom Classic Lössnus
Phantom Classic Lössnus
Phantom Classic Lössnus
Phantom Classic Lössnus
Phantom Classic Lössnus
Phantom

Phantom Classic Lössnus

Phantom Classic Lös är ett lössnus med en traditionell tobakssmak. Något pepprig med inslag av citrus. Ett nytt snus med en klassisk smak!
  • 1 st 33 kr
  • 10-pack (27,90 kr/st) 279 kr
  • 30-pack (27,90 kr/st) 837 kr
279 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(41) recensioner
Kundrecensioner för Phantom Classic Lössnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Blir en stjärna mindre för mindre innehåll i dosan

H Hedning, 6 februari 2017

g*** snus och b** konsistens. Ligger b** och länge under läppen. Rinner inte och har egentligen inget n******* att säga mer än att det bara är 37 gr i dosan. Snusar Granit annars och detta kan jag tänka mig att byta till.

Hyffsat

Heisenberg, 10 augusti 2016

Luktar hästskit. Men dög att snusa :) Man får vad man betalar för

Sådärja.

Thony, 19 juni 2016

Jäkligt b** snus för dessa pengar. Kramvänlig och g**. N******** är lukten, och att det bara är 37gram i dosan. Annars hade den fått 5poäng.

P*******?

Bo, 28 februari 2016

Har snusat detta snus i många år. Helt O* smak och konsistens, men mängden snus i dosan krymper, 37g/dosa gör att man luras att tycka det är b******. F**** andra märken har fortfarande 42g/dosa. Jag har nu bytt för jag tycker det är lågt att marknadsföra detta som b******.

g*** snus

Rolf Johansson, 15 januari 2016

Helt O* påminner mej om röda lacket. Förstår inte dem som inte G***** det.men förstår att har man hittat en smak vill man behålla den.Har snusat över 40 år o med dagens priser är jag glad att man kan hitta ett snus som minner om förr.

Visa fler omdömen