OddWolf Blåvit Luktsnus

OddWolf Blåvit Luktsnus

OddWolf Blåvit är ett luktsnus som innehåller menthol.
  • 1 st 39 kr
  • 10-pack (32,50 kr/st) 325 kr
39 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(4) recensioner
Kundrecensioner för OddWolf Blåvit Luktsnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

K****!!

Mr West, 17 mars 2017

M***** b** snuff! En h***** snort i näsan av detta snus är k**** g***. Sitter i ett tag också. P****** kompliment till vanligt snus i bland. S**** g*** och u***********. 4 snortar av 5 lätt. Har alltid en dosa hemma. Ett vuxen godis kan man säga ,-)

Mycket u*********** smak och känsla!

Preise..., 29 juli 2016

Mycket u*********** smak och känsla, på morgonen är det lika viktigt med luktsnuset som med kaffet! Mycket snabb effekt och g** smak dessutom.

En klassiker och en f******!

Josefine, 30 maj 2016

Som rubriken säger, en klassiker och en f******! Ä* man ute och dricker lite alkohol kanske inte snus är det g****** då smaken försvinner direkt så är luktsnusen p******, både u*********** lukt i näsan, l**** stark mentollukt! Rekomenderas starkt!! :D

Inte dumt

Hassel, 6 december 2014

Precis som oddwolf original och styv kuling är det b** sting i denna. Lättsnusat. Har en b******* lite söt pepparmint arom som inte är så där intensiv som pöschls ozona president och gletcherprise utan mer fyllig på nåt vis. Även tydlig arom av vanilj. Riktigt t****** upplevelse och min f****** av Oddwolfs luktsnus.