OddWolf Original Luktsnus

OddWolf Original Luktsnus

OddWolf Original är ett luktsnus med mild och rökig arom.

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

  • 1 st 38,90 kr
  • 10-pack (33,59 kr/st) 335,90 kr
38,90 kr
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(2) recensioner
Kundrecensioner för OddWolf Original Luktsnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Kanon snuff

Mr West , 31 maj 2017

Fick hem mitt nya snuff igår och jaja Kanon gott hehehe.. Tjära/rök som sitter i ett bra tag. Väldigt gott snuff kan jag säga, kanon. Tjära!! Som när man går förbi en fiske hudda nere vid havet Mr West

Tjärpastill

Hassel, 6 december 2014

Vet inte om det var nåt fel på just den dosan jag fick men så mycket rök tycker jag inte denna har karaktär av. Däremot tjärat rep, banne mig nästan exakt som sådana där tjärpastiller. Och dom är ju goda så egentligen inte oävet på något vis om det nu inte vore för att två timmar senare luktar fortfarande hela världen som en nytjärad eka. Blir helt enkelt på tok för mycket. Lite synd för annars var det ett bra snus med bra sting.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!