OddWolf Blåvit Luktsnus

OddWolf Blåvit Luktsnus

OddWolf Blåvit är ett luktsnus som innehåller menthol.
  • 1 st 38,90 kr
  • 10-pack (33,59 kr/st) 335,90 kr
38,90 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(4) recensioner
Kundrecensioner för OddWolf Blåvit Luktsnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Kanon!!

Mr West, 17 mars 2017

Mycket bra snuff! En härlig snort i näsan av detta snus är kanon gott. Sitter i ett tag också. Perfekt kompliment till vanligt snus i bland. Super gott och uppfriskande. 4 snortar av 5 lätt. Har alltid en dosa hemma. Ett vuxen godis kan man säga ,-)

Mycket uppfriskande smak och känsla!

Preise..., 29 juli 2016

Mycket uppfriskande smak och känsla, på morgonen är det lika viktigt med luktsnuset som med kaffet! Mycket snabb effekt och god smak dessutom.

En klassiker och en favorit!

Josefine, 30 maj 2016

Som rubriken säger, en klassiker och en favorit! Är man ute och dricker lite alkohol kanske inte snus är det godaste då smaken försvinner direkt så är luktsnusen perfekt, både uppfriskande lukt i näsan, lagom stark mentollukt! Rekomenderas starkt!! :D

Inte dumt

Hassel, 6 december 2014

Precis som oddwolf original och styv kuling är det bra sting i denna. Lättsnusat. Har en behaglig lite söt pepparmint arom som inte är så där intensiv som pöschls ozona president och gletcherprise utan mer fyllig på nåt vis. Även tydlig arom av vanilj. Riktigt trevlig upplevelse och min favorit av Oddwolfs luktsnus.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!