Nyhet Nordic Spirit Berry & Stripes

Nordic Spirit Berry & Stripes

Nordic Spirit Berry & Stripes kommer med härliga toner av sommarens bästa bär – jordgubben. Designen är framtagen tillsammans med Nikben och kommer få dig att sticka ut i sommar.

Nordic Spirit Berry & Stripes kommer i en begränsad sommarupplaga.

  • 1 dosa 40,99 kr
  • 10-pack (35,99 kr/st) 359,90 kr
  • 30-pack (35,49 kr/st) 1.064,70 kr
359,90 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(2) recensioner
Kundrecensioner för Nordic Spirit Berry & Stripes

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Så Bra!

Lars, 8 juni 2020

Jag har letat och letat efter ett bra fruktigt snus ganska länge nu. Beställt massvis med snus som ej varit bra eller smakat som jag tänkt, men detta snuset var nog fasen det godaste jag smakat. Det håller precis vad de lovar, det smakar ungefär som du har ett bubbelgum underläppen. Grymt! Ett VÄLDIGT stort plus är att det inte innehåller koksalt som många andra man testat har gjort. Det tar över all smak i de flesta fallen och fräter sönder din läpp brutalt mkt. Men detta känns jäkligt fräscht att ha under läppen. Beställde genast 1 stock till. Lite synd att det är en begränsat utgåva, jag hade kunnat snusa detta resten av mitt liv xD

Kvalité

K, 4 juni 2020

Vi börjar med självaste designen på dosan: Otroligt mysig att titta på. Snuset: Smakar definitivt jordgubbe, rinner inte mycket och den är inte ''hård'' mot halsen. Helt klart en sommarsnus.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!