FRI FRAKT
LYFT Melon Slim All White Portion

LYFT Melon Slim All White Portion

LYFT Melon Slim All White Portion har en söt och tropisk smak av melon som levereras i kritvita portioner utan tobak.

OBS! Produkten har utgått ur sortimentet.

  • 1 dosa 44,49 kr
  • 10-pack (39,49 kr/st) 394,90 kr
  • 30-pack (38,00 kr/st) 1.139,90 kr
394,90 kr
productextrasection/EXTRAS Denna produkt innehåller nikotin som är ett mycket beroendeframkallande ämne. Ej för personer under 18 år.
(5) recensioner
Kundrecensioner för LYFT Melon Slim All White Portion

Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga recensioner innan publicering. Snusbolaget ansvarar inte för riktigheten i recensionerna och garanterar inte heller att produkten alltid är köpt eller använd innan en recension.

Smakar ingenting

Sten, 6 september 2019

Fick en gratis dosa lyft. Smakar absolut ingenting men nikotinet finns där. Rekommenderar ej.

saknar

Lina, 4 september 2019

Bästa! Vill ha denna tillbaks!

Äntligen fann jag rätt i djungeln av olika snussorter!

Jenny, 8 april 2019

Jag är en kvinna på 36 år och har letat mig runt i snusdjungeln för att kunna ha ett komplement till rökning. Jag anser att det är bättre att snusa än att röka. Både för min egen hälsas skull men även för andra runt omkring mig. Jag har äntligen hittat en snus sort som jag har fastnat för och det är LYFT melon, blåbär och lime. De smakar inte så mycket men jag slipper den klassiska snussaften som får min mage att vända sig samtidigt som jag tillfredsställer nikotinbegäret. Jag är väldigt glad att jag hittade något som fungerade tillslut! Jag slår ett slag för alla tobaksfria alternativ som kommit de senaste åren!

Bättre än väntat

Lars, 2 februari 2019

Jag köpte en dosa på prov och är positivt överraskad. Den smakar faktisk honungsmelon på ett trovärdigt sätt och är lite av en efterrätt .. ;)

den är god

gillas , 28 januari 2019

Smaken är riktigt bra och du känner melon doften tydligt varje gång man öppnar locket. Bränner inte alls lika mkt under läppen som annat snus. Upplever inte att den rinner mkt heller vilket är ett plus för mig, samtidigt som när den rinner så smakar det väldigt gott.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!