Lundgrens Slim Fresh Portion
Lundgrens Slim Fresh Portion
Lundgrens Slim Fresh Portion
Lundgrens Slim Fresh Portion
Lundgrens Slim Fresh Portion

Lundgrens Slim Fresh Portion

Lundgrens Slim Fresh Portion är en vit portionssnus i en tunn perforerad påse. Snuset har ny design som gör att du kommer närmare snuset.

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

  • 1 dosa 41 kr
  • 5-pack (36,80 kr/st) 184 kr
  • 15-pack (36,80 kr/st) 552 kr
184 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(3) recensioner
Kundrecensioner för Lundgrens Slim Fresh Portion

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Bra

Natoor, 14 februari 2017

Bra god fin snygg

Fint white snus

Max, 31 maj 2016

Riktigt fint white potionssnus med en speciell påse som de beskrivs och jag tycker den faktiskt var bättre än vanliga påsar, känns bara bättre på nåt sätt och helt ok nikotinhalt för oss som gillar lite högre. Dosan och dessa flexlock var också rätt smart men smaken påminner mer om lakrits än pepparmint ,så detta är ett white snus jag kan rekommendera helt klart.

Härlig

classic, 5 april 2016

Jag tyckte om påsarna! sjukt trevliga små påsar och ger en fin känsla. förpackningen känns lite bättre och locket där man kan he snusen är flexibelt, vilket i sin tur förhöjer upplevelsen lite. Det är inte bara en snusdosa utan bra innehåll och bra upplevelse. Smaken är ren och bra!

Looking to buy Snus or Nicotine Pouches outside of Sweden? Haypp.com is the site you're looking for!