Snussats Kungssnus Pandoras Box Batch 2

Snussats Kungssnus Pandoras Box Batch 2

Kungssnus Pandoras Box Batch 2 innehåller noggrant utvald tobak med fokus på smak och enkelhet. 80% Laminatobak och 20% stjälkmjöl.

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

349,00 kr

Nedan listas tillval som du kan köpa till denna produkt:

Prillan Snuskrydda Anis +36,00 kr
Prillan Snuskrydda Bergamotte +36,00 kr
Prillan Snuskrydda Enbär +36,00 kr
Prillan Snuskrydda Eukalyptus +36,00 kr
Produkt:349,00 kr
Tillval:
Totalt:
Typiskt! Denna produkt är tillfälligt slut. Du kan välja att bevaka produkten, så skickar vi ett mail när den finns på lager igen. Du kan endast bevaka en produkt som befintlig kund på Snusbolaget. Detta för att vi måste ha verifierat att du är 18 år eller äldre för att kommunicera om tobaks/nikotinprodukter.
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(3) recensioner
Kundrecensioner för Snussats Kungssnus Pandoras Box Batch 2

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Bästa som rullat ut ur tobakskvarnarna.

Robban "Kalmah", 25 mars 2018

Som vanligt bra kvalitet på malning samt tobak. Nått annat är inte att förvänta sig från Kungssnus. Men denna utgåva är nog det bästa man kan lägga under läppen. Bra kvalitetstobak med grundsmaker, vilket gör att man inte behöver några tillsatta aromer alls. ( möjligtvis lite Mesquite rökarom ( pulver ). ) Hoppas Batch No.3 kommer hålla samma mått.

Jack Daniels

M.C. Bergastraumaz, 2 december 2017

Helt suverän snussats! Jag smaksatte med Jack Daniels och hårt rostad amerikansk ek. Resultatet blev helt fenomenalt. Överlägset bästa snussatsen jag jobbat med. Kungssnus håller betydligt högre klass än gemene snussats på marknaden. Dom använder sig inte av nåt j**** spill, utan riktig tobak vilket bidrar mycket till kvaliteten. 

Kvalitetssnus!

Patric Ilar, 3 november 2017

Denna tobaksblandningen är toppen. Den har en mycket god smak & behöver därför inte smaksättas så mycket om man inte vill. Dessutom är den väldigt lättbakad & ger ett bra resultat. Rekommenderas.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!