Kungssnus Original arom

Kungssnus Original arom

Gör ditt eget snus och smaksätt det med Kungssnus Original arom.

OBS! När det är kallt ute kan aromen frysa under frakten. Det funkar utmärkt att tina upp flaskan i lite ljummet vatten.

49,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(10) recensioner
Kundrecensioner för Kungssnus Original arom

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Helt okej

Jyrgen, 28 februari 2016

Den var bra att blanda med lite rökarom för Ettan smak!

Nej

Micke, 17 januari 2016

Usch. Otäck smak, färgade omgivningen svart och helt enkelt fyy...

Smak som liknar röda lacket.

Håkan, 31 oktober 2015

Som van snusare av ettan lös så tycker jag inte riktigt att det finns några klara likheter med ettan. Smakar väldigt likt röda lacket.

Nej detta funkar inte

Håkan S, 2 april 2015

Denna var riktigt illa. Smak liknande hydraulolja. Mailat tillverkare av denna sörja och frågat om det kan vara nåt fel på batchen. Inget svar. Kommentar från Administratör: Hej Håkan! Maila gärna vår kundtjänst på [email protected] så kan vi höra efter med tillverkaren.

P******* smaksättare

Maratonsnusaren, 24 oktober 2014

Har snusat till och från sedan 1981, då fanns ettan röda lacket, grov och generalsnus PUNKT dosan kostade då 3.75:- portionssnus fanns inte. Den sats jag nyss färdigbakat och som jag nu provsmakat olagrad är jag väldigt nöjd med, denna arom ger inte bara smak (smaken är en bra bas smak), utan färgar även snuset svartare och är fuktbevarande, smaken är mycket ettanlik, påminner även en del om röda lacket, betänk att alla snus satsers recept inte räknar in extra vätskor, så om smaktillsatser brukas, använd motsvarande mindre vatten i original receptet. den smak som tidigare skrivare får ståpäls av tror jag att jag förstår, sannolikt är det ren ammoniak, alternativt någon ammoniumförening, för ettans doft är åt detta håll. tobaksindustrin använder ett gäng kemikalier, främst till cigaretter, men sannolikt även snus. Ammoniak är inte direkt hälsosamt och jag har ännu inte laborerat med detta. Rekommenderar denna smaktillsats, med viss kritik till snusbolaget gällande skriven information om volym och hur mycket snus den är beräknad för till.

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!