Nytt pris Kungssnus Fin

Kungssnus Fin

Gör ditt eget snus med Kungssnus Fin. Ger ca. 2 kg färdigt snus.
OBS! Innehåller inga tillsatser/tillbehör.

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

297,00 kr

Nedan listas tillval som du kan köpa till denna produkt:

Kungssnus Grova arom +49,00 kr
Kungssnus R:pe arom +49,00 kr
Kungssnus Anderssons Special Arom +49,00 kr
Produkt:297,00 kr
Tillval:
Totalt:
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(3) recensioner
Kundrecensioner för Kungssnus Fin

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Så där ja...

Bulten, 14 april 2016

Solklart b**** tobaken, och nu till h*****pris.. Nu blir det bara beställningar härifrån i fortsättningen ( sorry Duderhof ) Men ni får ju en del av kakan... :) Inget ont om Prillan eller övriga ( utom Coobra ) men denna råtobakspill håller en klass för sig, vilket ni kommer märka !

Helt OK

Bulten, 26 april 2015

Som sagt riktigt fin tobak.. men är den 3x bättre än tex Prillan Norrland ( 3x så dyr ) som ja kör annars ? Svaret är Nej ! Malningen är helt otrolig, och tobaken i sig verkar va bättre än andra konkurenter. Största felet jag gjorde var att ta I för mycket av deras specialstärkelse. Dom rekommendera hela påsen i receptet men jag tog ca 3 fjärdedelar av påsen. Detta resulterade i ett riktigt \degigt\" snus. Gillar man modellera under läppen kan ja med gott samvete rekommendera denna efter deras recept. Vad jag skulle göra om jag köper en till sats är att MAX änvända hälften av specialstärkelsen om ens det. Nu kanske det är så att jag är för van vid Prillans satser som kräver en hel del vispande ( elvisp ) för att få en bra konsistens och övervispade denna... Överlag en riktigt seriös känsla på produkten.. smak, lukt, malning är outstanding. Inte en tendens till varken kvistar eller grus.. Malningen är som ungarnas barnpuder. Men för mig är den inte så pass mycket bättre än tex Prillan Norrland.. så jag kör vidare med den. /Bulten"

\Dyrt\" men bra kvalitet"

Fredrik, 21 november 2013

I regel 3x dyrare än ex, prillan och cobra men du blir belönad med mycket bra konsistens och lätt att lyckas med. Ger den: 5 stjärnor kvalitetsmässigt -4 stjärnor prismässigt = 4 stjärnor

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!