Icetool Slim-Box Champagne

Icetool Slim-Box Champagne

En exklusiv minidosa från Icetool i aluminium.
349,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(3) recensioner
Kundrecensioner för Icetool Slim-Box Champagne

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

värd varenda krona

Jens.B, 25 april 2018

köpte denna dosa för snart 5 år sedan använder den varje dag och den ser fortfarande ut som den gjorde dag ett. stort plus är att den är kompakt å inte lämnar ring på backfickan

Känns lyxig!

Fredrik Hultstrand , 3 januari 2018

Jag blev positivt överraskad när jag fick dosan eftersom den såg ut exakt som på bilden. Jag håller inte med om att den är mer guldig i verkligheten än på bilden. Om jag håller min dosa mot skärmen för att jämföra är det i samma nyans som man bara kan komma. Jag rekommenderar den här dosan till en snusare som gillar att känna sig lite extra lyxig. Eftersom jag snusar portionssnus så saknar jag ett lock att lägga sniglarna i. Det har dock ingenting med mitt betyg att göra eftersom jag då hade kunnat beställa en med snigellock.

3.5 av 5 stjärnor.

Viktor, 21 januari 2014

Färg: Produkten är mycket mer guldfärgad än visningsbilden antyder. Utseende: Produktens utförande är underbart med skarpa linjer och en slät design. Metallen är dock mer kornig än slätformad så som bilden kan antyda. Icetool loggan ser utmärkt ut och är den enda märkningen på dosan. Funktion: Insidan rymmer drygt en portionsdosa. Dosan är någorlunda trög att öppna vilket kan vara irriterande. Att stänga den går mjukt och fint. Material: Metallen är ganska tunn och dosan väger ganska lite. Detta kan vara både en för eller nackdel beroende om vill ha lite tyngd i handen eller något avskalat och lätt. Utfall: En vacker och till största del funktionell dosa med vissa brister i t.ex. att öppna den, tyngd och färgmässigt: 3.5 av 5.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!