Icetool Slim-Box Champagne

Icetool Slim-Box Champagne

En exklusiv minidosa från Icetool i aluminium.
349 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(2) recensioner
Kundrecensioner för Icetool Slim-Box Champagne

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Känns l****!

Fredrik Hultstrand , 3 januari 2018

Jag blev p******* överraskad när jag fick dosan eftersom den såg ut exakt som på bilden. Jag håller inte med om att den är mer guldig i verkligheten än på bilden. Om jag håller min dosa mot skärmen för att jämföra är det i samma nyans som man bara kan komma. Jag r************ den här dosan till en snusare som G***** att känna sig lite extra l****. Eftersom jag snusar portionssnus så saknar jag ett lock att lägga sniglarna i. Det har dock ingenting med mitt b**** att göra eftersom jag då hade kunnat beställa en med snigellock.

3.5 av 5 s*******.

Viktor, 21 januari 2014

Färg: Produkten är mycket mer guldfärgad än visningsbilden antyder. Utseende: Produktens utförande är u******** med skarpa linjer och en slät design. Metallen är dock mer kornig än slätformad så som bilden kan antyda. Icetool loggan ser u****** ut och är den enda märkningen på dosan. Funktion: Insidan rymmer drygt en portionsdosa. Dosan är någorlunda trög att öppna vilket kan vara irriterande. Att stänga den går mjukt och f***. M*******: Metallen är ganska tunn och dosan väger ganska lite. Detta kan vara både en för eller nackdel beroende om vill ha lite tyngd i handen eller något avskalat och lätt. Utfall: En vacker och till största del funktionell dosa med vissa brister i t.ex. att öppna den, tyngd och färgmässigt: 3.5 av 5.