Greve G Hamiltons Blandning/40g Piptobak
Greve Gilbert Hamiltons

Greve G Hamiltons Blandning/40g Piptobak

Greve G Hamiltons Blandning/40g Piptobak innehåller mogen Virginia-tobak och har en naturlig sötma.
173 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(2) recensioner
Kundrecensioner för Greve G Hamiltons Blandning/40g Piptobak

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Stor försämring!!!

Ingemar Nilsson, 27 november 2013

Håller till fullo med föregående recensent !! Hade alltid denna sort tidigare och var mycket b******...T**** dom ändrade snittet..Hade samma problem som Anders..Kör nu Calmar Nyckel istället..Inte så g** som Greven, men grovleken på snittet är b**.

Stark försämring!

anders novak, Stockholm, 30 maj 2012

Greven är b**** tobaken, absolut! Men sedan EU lade sig i hur grovt snittet skulle vara (minst 1 mm) har vi piprökare råkat ut för att ha en tobak allt för grov för att vara lika njutbar som den med tidigare tunnare snitt. Det händer att man måste kasta 3-5 gram per paket som är grova pinnar, slamsiga blad, som inte går ner i pipan! Trimma kvarnarna/skärningsmaskinerna! Annars får man väl gå över till att leta efter cigarettsnitt, som dock är väl tunt! Som det nu är går det inte att röka med behag!