Epok Vit Tobak Original Portionssnus

Epok Vit Tobak Original Portionssnus

Epok Vit Tobak Originalär det första snuset i världen som tillverkas av vit tobak. Det är en torr prilla med låg rinnighet och den färgar inte tänderna.

OBS! Denna produkt har utgått ur sortimentet. 

  • 1 dosa 40,00 kr
  • 5-pack (37,80 kr/st) 189,00 kr
40,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(8) recensioner
Kundrecensioner för Epok Vit Tobak Original Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

helt ok!!

marco, 4 februari 2015

ej den vassaste snus smaken men men kanon som kvälls/nattprilla eller när man inte vill/kan ha brunt rinnande snus.toppen

Smakar som den luktar

Peter, 23 oktober 2014

Det här snuset är en rejäl flashback av svunna tider; som gammal idrottare har jag spenderat åtskilliga timmar av livet i gym och omklädningsrum där man kört med olika sorters liniment. Det här snuset både smakar och luktar sportliniment helt enkelt. En trevlig återblick förvisso, men påminner för mycket av att suga på en gammal gasbinda dränkt i tigerbalsam...

Äcklig

Theres.Haggemark, 31 augusti 2014

Smakade ju lakrits och va skitstark ju! Nä usch inte god alls!!

Smakar bra

Peter, 28 augusti 2014

Jag har en fallenhet att smaka smaksatta snuser, och nya varianter. Vår lokale tobakshandlare visade på denna idag. Jag blev glatt överraskad. Jag gillar inte portionssnus av variant \white\" eftersom de tenderar att vara aningen torra. Och många som smakar bra rinner för mycket, jag är en känslig kille :) Denna smakade riktigt bra, jag vet inte hur jag ska precisera smaken riktigt. Men en stark fyra skulle jag vilja ge den, måste jag ge den ett jämnt betyg skulle den nog få en femma. Att den inte missfärgar gör inte saken sämre. Denna sort kommer jag att köpa mer av. Min 55 årige snusande arbetskamrat gav den en stark trea"

Tobak?

Martin, 12 juni 2014

Det här är mer som det där munhålepulvret man kan köpa på apoteket för rökavvänjning. Ser likadant ut och smakar lika horribelt.

Visa fler omdömen
In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!