Ring oss08-588 849 80 Mån-Fre 09-17 Mån-Fre 09.00-17.00/21.00

E-Cigarett

Vårt utbud av e-cigg (elektroniska cigaretter) E-cigaretter - för dig som vill göra ett sunt och starkt val genom att byta ut de vanliga cigaretterna. Du behåller känslan av att röka en cigarett, men gör dig av med alla de livsfarliga ämnen som ryms däri.

Framåt Bakåt Visa alla 1 produkt | Sida 1 av 1 |
Vapor Couture Refillhylsa Rodeo Drive 5-pack Vapor Couture Recensioner (0) Läs mer Refillhylsa Vapor Couture Rodeo Drive 5-pack innehåller 5 st refillhylsor till din Vapor Couture e-cigarett, med American blends tobakssmak.   115 kr Slut i lager
1 produkt | Sida 1 av 1 | Framåt Bakåt

En e-cigg består av två delar som tillsammans påminner om en vanlig cigarett:

  1. Ett batteri (för att ge din el cigg energi) som kan laddas upp via dator eller vägguttag
  2. En refillhylsa som räcker i cirka 400 bloss, och sedan byts ut. Refillhylsan bär på en vätska som förångas när du tar ett bloss, ångan kan liknas vid röken, men den är varken skadlig för dig eller din omgivning. Det finns eftertanke i både design och funktion – för att just ditt användande av en e-cigarett ska bli så enkelt och tillfredställande som möjligt! Vårt sortiment av e-cigaretter erbjuder en stor variation olika paket. Alltifrån helt kompletta kit där en e-cigarett laddas upp med de medföljande usb/vägguttagen, till engångs e-cigg som räcker till motsvarande ett paket vanliga cigaretter, ungefär. Vi har såväl exklusiva, designade, e-cigg som enklare och billigare modeller.

Alla e-cigg är helt fria från tjära, nikotin och tobak. I vårt sortiment hittar du inte bara startpaket utan även refillhylsor med alla möjliga smaker till dina e cigg, från klassisk tobakssmak till fräsch mint, till söt körsbär. Och varför inte även slå till på ett stilrent etui så du kan bära med dig din e-cigg med stil?