Coobra Cigarettmaskin

Coobra Cigarettmaskin

Cigarettmaskin Coobra är en elektrisk cigarettmaskin som du kan göra egna cigaretter med.
299 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(15) recensioner
Kundrecensioner för Coobra Cigarettmaskin

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

D*****

Ulf Persson, 5 september 2017

Enligt min mening inte v*** pengarna. Rullar ojämnt, ibland hårt så det inte blir något drag. Ibland klumpvis så glöden tappas och man får tända samma cigarett flera gånger. Strömknappen verkar lite glapp, man får leta upp så man får rätt tryck.

Ang. Glöd som trillar av.

Freyah, 16 juli 2017

Maskinen trycker in tobaken genom att skruva in den med en fjäder. Har tobaken korta fibrer, typ små bitar, packas den ungefär som om du skulle stapla bitarna på varandra. Alltså ej längs med cylindern som vid vanlig rullning eller manual hylsmaskin. Glöden får inte "fäste". Maskiner som trycker in tobaken i ett tryck är _mycket_ dyrare så för detta pris får man vad man betalar för.

är väll okay

mj, 25 maj 2017

är inne på vår tredje, går sönder lätt verkar det som

k****

magnus från småland, 29 april 2017

den b**** investeringen jag gjort finns det reservdelar?

h*** O* maskin

A.S., 27 mars 2017

Min maskin höll till c:a 15.000 cigaretter innan utväxlingen var helt utsliten, dvs 2 öre/cigg. Jag fick ta isär den några gånger när utväxlingen blivit igensatt av damm från tobaken. Cigaretterna blir mer eller mindre opålitliga för att glöden kan lossna. Det beror på malning och packning. Jag maler alltid råtobaken tre gånger och styr packningen med fingertopparna.

Visa fler omdömen