Byron Senorita Portion
Byron Senorita Portion
Byron Senorita Portion
Byron Senorita Portion
Byron Senorita Portion

Byron Senorita Portion

Byron Senorita är ett Svensktillverkat portionsssnus, mild i sin karaktär med inslag av anis. Obs! Tidigare hette produkten Romeo y Julieta Mini Dry Portion. Det är samma snus, bara nytt namn och ny design.
  • 1 dosa 40 kr
  • 10-pack (34,50 kr/st) 345 kr
  • 30-pack (32,50 kr/st) 975 kr
345 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(3) recensioner
Kundrecensioner för Byron Senorita Portion

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Smakar som den heter

Snusmumriken, 14 mars 2016

Denna pingla, öh ja mena prilla, är som en riktig seniorita under läppen! Nätt och mild, med tydliga hintar av salmiak. Gillar du salt seniorita? Då kommer du gilla Byron!

Fantastiskt god men aningen svag

Christian, 13 maj 2015

Smakmässigt möjligtvis den bästa tobaken jag smakat. Fantastiskt trevlig! Även den långsmala silhuetten på påsen är tilltalande. Nikotinhalten är relativt låg. Hade kunnat önska aningen mer skjuts i den. Förpackningen är otroligt genomarbetad stilistiskt. Första dosan jag inte skäms för att låta ligga framme till allmän beskådan. Att den sen är på gränsen till inbrottssäker gör upplevelsen än mer fascinerande. Lever du dig in i tanken på att du med nervösa, darrande händer, försöker knäppa upp spännet på din ungdomskärleks bysthållare för allra första gången, kommer du nog känslan förvånansvärt nära. Men all 'n all, en ny favorit!

Mild och lite kryddig

Katarina, 8 januari 2015

God, lite kryddig smak. Jag gillar inte för mycket tobakssmak men den här är mild. Som ett mellanting mellan smaksatt och icke-smaksatt.