Borkum Riff Cherry Cavendish/40g Piptobak
Borkum Riff

Borkum Riff Cherry Cavendish/40g Piptobak

Borkum Riff Cherry Cavendish/40g Piptobak har en tydlig smak och fyllighet med toner av körsbär.
179 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(6) recensioner
Kundrecensioner för Borkum Riff Cherry Cavendish/40g Piptobak

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

F** Smak

Slickypot, 26 april 2016

Cherry extraktet ger en f** m*** smak mot tex Whisky Cavendish!!! Har fått in denna till den lokala macken nu!!!

Doftar mycket av röken

Tomas, 26 november 2014

Som nybörjare tyckte jag att den var h*** O* ej.är man ute efter den rena tobakssmaken så är detta helt fel tobak. Smakar som det beskrivs körsbär, det var inte förrän en kamrat tog lite tobak av mig som jag uppfattade hur o******* mycket körsbär det luktar för omgivningen. Den uppfattningen får jag inte då jag själv står och röker den.

O******* b** tobak som både är g** och L*** att röka samt doftar gudomligt!

A.T, 17 december 2013

Väldigt b** tobak speciellt för nybörjare, den smakar inte lika mycket som den luktar men körsbärssmaken sitter ändå där och är p******. Har aldrig så mycket folk som frågat om vilken piptobak jag använder som då jag använde denna, den luktar o******* g***! En klar f****** som iallafall bör testas!

b**. B*****. g**. Lätt

Nicklas E, 12 september 2013

En riktig supertobak för nybörjare, rekomenderar denna starkt. Extremt p*******! g** i smaken, g** lukt. M*** i rökningen. Fortfarande en av mina f********.

Måste tyvärr såga...

jimmy, 20 maj 2013

O******* såsad tobak. En blandning av starka kemiska körsbär och en monumental dos av fuktgivare (propylenglykol) och andra hemskheter. Väldigt liten del av tobaksaromen översätts till verklig smak. Det blir bara en fasansfullt v***** tobakssmak av stjälkar och bladavskrap med kemiska körsbär som bismak. Den enda gottgörande delen av denna tobaken är att folk runt dig verkar uppskatta körsbärslukten. Så länge du inte låter dem smaka så kan du bidraga till en p****** bild av piprökning med denna tobak. Se bara till att du har en speciell pipa avsedd för bara denna tobaken. Pipan jag rökte denna i stank av kemiska körsbär i 9 månader efteråt (sant) innan jag lyckades förlösa den med alkoholrengöring och andra andeutdrivande tobaker! Borkum Riff räknas som en av världens värsta kalkontobaker och det enda den har som talar för sig är andrahandsröksaromen och nikotinstyrkan om det nu är det man är ute efter med sin piprökning. Beklagar återigen för en negativ recension!

Visa fler omdömen