Alida Utgåva 1
Alida Utgåva 1
Alida Utgåva 1
Alida Utgåva 1
Alida Utgåva 1
Alida Utgåva 1
Alida Utgåva 1

Alida Utgåva 1 - begränsad upplaga!

Alida från Monopolet är ett helt nytt lössnus. Det kommer endast tillverkas 1000 st av denna unika variant. Tobaken är 100% svensk och ekologiskt odlad i Fjälkinge, Skåne. Varje burk är unikt numrerad och kommer i en tillhörande trälåda.

OBS! Produkten har utgått ur sortimentet.

699,00 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 020-0753464 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(3) recensioner
Kundrecensioner för Alida Utgåva 1 - begränsad upplaga!

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Snusbolaget förhandsgranskar och godkänner samtliga inlägg innan publicering.

Guldkant på tillvaron

DanielH, 3 augusti 2019

Allt från trälåda till snusdosa i glas, med bygel och svart lock, med inneehåll/markeringar på sidorna andas av lyx: Kommer spara såväl träburk som glaskask då det går att använda till så mycket annat, Snuset smakar ärligt talat helt underbart. Hoppas det kommer en"normal" och b******** version inom kort. Denna gör sig helt perfekt som gåva.

Bra på riktigt!

Per M,, 31 juli 2019

Kollade lite på deras hemsida och såg att all tobaken inte bara svensk utan också ekologiskt odlad, det är en riktigt bra produkt! Gillar starkt att de vågar låta tobaks smaken går igenom. Smaksättningen är mild och timjan smaken är perfekt balanserad. Kul koncept med trälåda och numrering.

Spännade!

Janne, 16 juli 2019

Wow, riktigt spännande produkt. 100% svensk tobak. Väldigt fräsch och frisk doft, lite som en blommande rabatt med inslag av timjan.

In the US? This website only ships to Sweden. Visit Nicokick.com for US offers and shipping!