Westerose snussats 1kg
Westerose

Westerose snussats 1kg

Westerose snussats 1 kg är skapad med tobak av högsta kvalitet från olika delar av världen, och färdigbakad resulterar den i 2,5 kg lättkramat och välsmakande snus.
OBS! Innehåller inga tillsatser/tillbehör.
269 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(19) recensioner
Kundrecensioner för Westerose snussats 1kg

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Helt rätt

Norpan, 15 juni 2016

Smaken och malningen är precis rätt i mitt tycke, har alltid snusat ettan, och det är inte långt ifrån, använde lite whiskey krydda, men det gav knappt smak, så jag ska köra på äkta vara den här gången.

Att blanda med

snusbus, 17 maj 2016

O******* finmald och intensiv, tycker inte det passar för sig själv. Ger dock H***** b**** eftersom detta är optimalt att blanda med andra snus. Det styr upp konsistens och smak på ett M***** b** sätt oma man blandar med Ekens (eller Prillan, eller Coobra). Kommer alltid att ha detta till hands så länge det finns för det liksom fixar det där som saknas i andra tobaksblandningar,

Gör ditt eget snus

Mymlan, 28 april 2016

b*** i test! Har testat många sorter. Detta snus är finmalet. L*** att tillverka samt L*** att knåda utan dräll då produkten är klar. Påminner lite om klassikern "Ettan" i smaken. Har du aldrig tillverkat eget snus tidigare är detta produkten för dig!

B** som fasiken

Peter, 9 april 2016

Mkt b** snus blir det....

b** smak.

Fredde, 20 mars 2016

Prövade denna för första gången och gjorde den enligt grund recept. Snuset har starkt nikotin då jag prövade det. Blandade därför en sats till med Prillan Norrland och delade upp dessa 50/50. Det blev då M***** b** . Jag blandar alltid i två påsar propylenglykol i 1 kg råtobak. Med noggrann blandning med elvisp har det alltid blivit kramvänliga snus.

Visa fler omdömen