Snussats Prillan Original 1KG
Prillan

Snussats Prillan Original 1KG

Gör ditt eget snus med Prillan Snussats Original 1 kg. Smaksätt det precis som du önskar med våra snuskryddor eller snusa det med originalsmak! Ger cirka 60 dosor lössnus. 
OBS! Innehåller inga tillsatser/tillbehör.
249 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(81) recensioner
Kundrecensioner för Snussats Prillan Original 1KG

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Sats? Man kanske borde ändra produktnamn?

Hank, 20 maj 2016

En samling delar, som korrekt ihopsatta bildar ett föremål som fungerar som eller ser ut som ett motsvarande föremål som skaffas i ihopsatt form.

M***** b**

BraBalk, 17 maj 2016

Har bakat et 50:tal satser av denna, och inte misslyckats någon gång än. Inte provat köpesnus på 5 år nu. Är mycket n*** med den. Variera smakaromerna ibland men landar oftast på bergamotte. Smakar då som ettan gjorde för 20 år sen. Har testat stark, men föll inte för den.

Tråkig

The Ron, 8 maj 2016

Jag har fastnat för Cob** grön, tänkte testa den här bara för att så många andra kör med den. Långt ifrån Cobras smak och sting. Sålde bort alltihop och köpte en ny sats Cob** grön.

F**********!

Harry, 26 mars 2016

Jätteb** produkt!

F*********!

Stumpen, 1 mars 2016

F**********! 5 dosor av 5

Visa fler omdömen