Snussats Prillan Original 1KG
Prillan

Snussats Prillan Original 1KG

(60)
Gör ditt eget snus med Prillan Snussats Original 1kg. Smaksätt det precis som du önskar med våra snuskryddor eller snusa det med originalsmak! Ger cirka 60 dosor lössnus.
265 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
Skriv vad du själv tycker om produkten
Timon, 10 oktober 2015

Vilket pang pang snus

Dunder bra .Lätt kramat håller länge. Bästa snuset på länge kört med detta i två års tid. Använde innan General blev för dyrt i längden. Så jag provade detta vilken hit detta blev hos mig o mina polare som bara kör detta nu. Mellan åt får man till sätta lite mer vatten bara. Inga andra klagomål på detta. Testat med olika smaker den bästa var med Whiskey (Lauder) sen med Absolut vanilj. Testa själva. Med vänlig hälsning Timon

Daniel, 29 maj 2015

Prillan Orginal leverar

Första gången jag ger Prillan Original en chans, har tidigare provat andra av prillan sortimentet, med blandat resultat och betyg. Men jäklar vad nöjd jag är med Prillan Original. Resultatet blev ett fullkomligt perfekt snus, utifrån förväntningarna man kan ställa på ett \gör det själv snus\", jämfört med köpesnus av bättre kvalitet. Det är av absolut i samma kvalitet som jag upplevt av tex köpesnus som Phantom. Perfekt krambart, binder sig perfekt, ligger perfekt under läppen och går lätt att spotta ut. Redan direkt efter 36tim baket, var snuset kanon, och snuset ligger fortfarande gött under läppen efter 1tim, och jag kan likt kvalitets snus, bara \"rätta\" till med tungan. Jag följde instruktionerna till punkt och pricka, pendlade mellan 85-92grader, Steg graderna, sänkte jag, hellre under än över.. Jag vispade snuset väldigt väldigt och återigen väldigt noga med elvisp, och såg till att verkligen all tobak bearbetades. Jag såg till att hålla snuset luftigt under hela bakningen, dvs jag pressade inte snuset i burkarna eller i spannen. När jag tog ut snuset efter 36tim i ungen möttes jag av ett snus som var väldig torrt, luftigt,obundet, grovkornig tobaksbladigt, och jag tänkte helvete, jag skulle gjort som andra skrivit och beställt extra glycerol. Men efter att ha arbetat in glycerolen förvandlades det till helt perfekt. Så våga följa instruktionerna fullt ut, och arbeta snuset ordentligt, framför allt vid glycerolen och se hur det blir, innan ni provar att göra ändringar eller lägger till extra tillsatser. Denna gång valde jag att inte smaksätta, då jag inte varit helt nöjd med Rapé smaken jag föredrar om det skall vara smaksatt snus, och jag kan bara säga, underskatta inte snuset utan att smaksättas. Förövrigt vill jag starkt rekommendera Snusbolaget, och tacka för erbjudandet om frifrakt och återigen snabb leverans, tack!"

Wes, 31 mars 2015

Synd att man inte hoppade på tåget tidigare!

Snusat en dosa General om dagen i 35 år och trodde aldrig att jag kunde snusa något annat.Efter ett år med egentillverkad snus smakar General inget vidare. Kör enligt receptet men tillsätter en extra påse glykos och två matskedar arabicum,samt smaksätter med Admiral. Bättre än så blir det inte! Måste oxå ge ett plus till damen i kundtjänst som är förbannat trevlig och hjälpsam. Bara +++++++++

Bulten, 16 februari 2015

Klockrent !

Helt perfekt efter lite extra kärlek. Följde receptet och låg på en 87-88 grader under hela baket. Använde stekpåse och såg till att blanda utomhus. Inte en tendens till lukt varken i huset, eller i ugnen. Tyckte att snuset var lagom fuktigt efter receptets vattenmängd samt 2 påsar Glycerol. Men det var lite \löst\" i konsistensen. Ner i hinken igen och pudra med 3 msk Potatismjöl. Vispa tills snuset satt som lera i vispbladen. Slutresultatet. Helt perfekt konsistens samt smak. Detta är så nära Ljunglöfs man kan komma ! Det blir 5 Kenta."

The garbage man, 6 februari 2015

Tips på smaksättning efterfrågas!

Jag tycker att mitt snus blev helt okej när jag använde dubbel dos glycerol och kryddade med två flaskor Coobra rökarom och två flaskor Prillan anis. Inte oväntat smakade det lakrits. Men hur i hela friden får jag mitt snus att smaka som Ettan?

Visa fler omdömen