Odens Lakrits Extreme Portionssnus
Oden's

Odens Lakrits Extreme Portionssnus

Odens Lakrits Extreme Portion är ett mycket starkt snus med smak av lakrits.
  • 1 st 24 kr
  • 10-pack (23,90 kr/st) 239 kr
  • 30-pack (23,83 kr/st) 715 kr
239 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(12) recensioner
Kundrecensioner för Odens Lakrits Extreme Portionssnus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Nikotinstark!

Andreas, 22 mars 2016

Här är verkligen mycket nikotin, garanterat! Smaken är g**, men jag vet av erfarenhet att man tröttnar L*** på lakrits-/aniskryddat snus.

Magont

AL, 21 februari 2016

Först tycker jag om den men får ganska snart väldigt ont i magen, testar den nästa dag och med samma resultat. Gav bort dosan till en person som jag inte t***** o* .

b** och d*****

Frank, 22 december 2015

b** tryck i snuset, första nikotinkicken på länge. Kör standard på ~12mg nikotin. Lakritssmaken var dock inte den önskade, luktar och smakar mycket men doften främst går mer åt hostmedicinshållet. Helt O* snus.

extreem lakrits

Bengt, 6 november 2015

B**

Lakrits i dess f****** form

LIGIZT, 30 mars 2015

En rejäl lakritssmak!! Startar ibland dagen en timma innan jag gått upp med denna delikatess :) Den kan rinna och man blir rejält svart i munnen men här talar vi om styrka rakt igenom! Odens Lakrits Extreme är verkligen \lakrits\" och en hel del \"jäklar anamma\"! Som någon annan skrev så luktar det lakrits redan man öppnat dosan :) Vilket är ett tydligt tecken på att det är rejäla doningar och är man lakritsfanatiker så finns få likvärdiga alternativ. Odens är för mig ett nytt snusfabrikat, således är jag osäker på hur att betygsätta? En stark fyra är nog h*** O* ej om man G***** lakrits, G***** man ej lakrits så ska man nog prova något annat ) (Varning för hög nikotinhalt)"

Visa fler omdömen