Lundgrens Förbakad Snus
Lundgrens

Lundgrens Förbakad Snus

Lundgrens Förbakade Snus är det första snuset som kombinerar lössnus och portionssnus i ett. Detta är ett revolutionerande snus som bär egenskaperna av en rik tobakssmak från lössnus och de praktiska egenskaperna av ett portionssnus. En smakupplevelse! Snuset kommer i färdiga formbara portioner och placerar sig perfekt under läppen, utan kladd.
  • 1 st 43 kr
  • 5-pack (37,80 kr/st) 189 kr
  • 15-pack (37,67 kr/st) 565 kr
189 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(43) recensioner
Kundrecensioner för Lundgrens Förbakad Snus

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

Mediokert

Marcus, 5 oktober 2016

G***** inte riktigt konsistensen och smakade inte så mycket tycker jag.

U********

Fiedler, 3 oktober 2016

En f******, u***** smak.

Så sjukt u*******!

Christian B, 26 september 2016

Det är utan tvekan min f**********, fullkommligt Ä***** den. Synd dock att den slutade att säljas i butik, men som tur är gick den att hitta här.. Vill även passa på och r*********** Snusbolaget för deras snabba orderhantering!

ligger b** i munnen .smakar b**

muller Lundgrens Förbakad Snus, 18 september 2016

k****

Inte igen

stefan, 14 september 2016

Fel form på bakningen gled bara runt. Ingen smak och den svaga smaken var inte ens lite g**. E*** plusset var att den höll ihop men alla dar i veckan skulle jag då välja en vanlig påse med smak.

Visa fler omdömen