Knox Lössnus
Knox Lössnus
Knox Lössnus
Knox Lössnus
Knox Lössnus
Knox

Knox Lössnus

(17)
Knox Lös är ett lössnus som har en tydlig smak av tobak och citrustoner. Trots att Knox är ett budgetsnus använder Skruf Snus de absolut bästa råvarorna i framställningen.
  • 1 st 42 kr
  • 10-pack (36,90 kr/st) 369 kr
  • 30-pack (36,83 kr/st) 1.105 kr
369 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
Skriv vad du själv tycker om produkten
Fritte, 7 januari 2016

Daglig körare

Helt ok, inte nån wow upplevelse men, brukar köpa emellanåt då det är billigt men räcker relativt länge. Lättkramad konsistens

Thomas, 28 oktober 2015

Helt ok snus

Mycket god snus men gillar inte att dosan är av plast

bengan, 17 oktober 2015

bästa lössnuset.

Knox är det bästa lössnuset.

kritisk snusare, 24 februari 2015

Inte som förväntat

Snusat General i 15 år och att dom påstår att smaken ska vara lik General är bara befängt. Den har en helt annorlunda smak. Svag i smaken, ibland undrar man om man verkligen har lagt in en snus. Prillan ligger inte bra under läppen, utan efter 1 timme som man haft den inne så har du snus i hela munnen. ser bland kommentarerna att folk gillar detta snus, Kanske bara jag som är kritisk. Men för mig så ska alla aspekter i snusandet vara 100% annars kan man lika bra köpa dom dyra märkena. priset är ju bra men om man får lägga in en ny oftare så går dosan snabbt och priset blir irrelevant. En General, grov eller ettan prilla håller fin smak och konsistens under läppen i lätt 2 timmar. Tack för mig!:)

Joakim, 10 oktober 2013

KANON! klockren snus smak!

jag har snusat i 14 år ungefär. Och har kört general+grov+rapé som favoriter MEN nu kör jag KNOX stenhårt! God smak (Jämförbar Med general och grov) PLUS=pris. smak.doft, konsistens/lättbakad. gör den till enligt mig till ett MYCKET prisvärt snus! MINUS=Något för blöt men jag brukar låta dosan stå någon timma utan lock och resultatet är perfekt fuktighet då jag även sover med en välmosad pris under läppen:)

Visa fler omdömen