Knox Lössnus
Knox Lössnus
Knox Lössnus
Knox Lössnus
Knox Lössnus
Knox

Knox Lössnus

(14)
Knox Lös är ett lössnus som har en tydlig smak av tobak och citrustoner. Trots att Knox är ett budgetsnus använder Skruf Snus de absolut bästa råvarorna i framställningen.
  • 1 st 42 kr
  • 10-pack (37,50 kr/st) 375 kr
  • 30-pack (36,97 kr/st) 1.109 kr
375 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
Skriv vad du själv tycker om produkten
kritisk snusare, 24 februari 2015

Inte som förväntat

Snusat General i 15 år och att dom påstår att smaken ska vara lik General är bara befängt. Den har en helt annorlunda smak. Svag i smaken, ibland undrar man om man verkligen har lagt in en snus. Prillan ligger inte bra under läppen, utan efter 1 timme som man haft den inne så har du snus i hela munnen. ser bland kommentarerna att folk gillar detta snus, Kanske bara jag som är kritisk. Men för mig så ska alla aspekter i snusandet vara 100% annars kan man lika bra köpa dom dyra märkena. priset är ju bra men om man får lägga in en ny oftare så går dosan snabbt och priset blir irrelevant. En General, grov eller ettan prilla håller fin smak och konsistens under läppen i lätt 2 timmar. Tack för mig!:)

Joakim, 10 oktober 2013

KANON! klockren snus smak!

jag har snusat i 14 år ungefär. Och har kört general+grov+rapé som favoriter MEN nu kör jag KNOX stenhårt! God smak (Jämförbar Med general och grov) PLUS=pris. smak.doft, konsistens/lättbakad. gör den till enligt mig till ett MYCKET prisvärt snus! MINUS=Något för blöt men jag brukar låta dosan stå någon timma utan lock och resultatet är perfekt fuktighet då jag även sover med en välmosad pris under läppen:)

David, 8 februari 2013

Billig, bakvänlig och smaklös

Billig snus, men smaken är för mig obefintlig och prillorna känns inte som de ska.

Seabass, 22 november 2012

Fullgod ersättare

Smak: Fyllig tobakssmak utan konstiga smaktilsatser som märks Lukt: Neutral tobakslukt Konsistens: Åt det torrare hållet (vilket är bra) som gör att prillan sitter bra och man. Hyfsat grovmalen och bakvänlig tobak (vilket är bra). För er som vill ha snus som rinner är dock detta snus inte för er. Annars är Knox lös det enda medelprissnus som kan mäta sig med Swedish Match snuser (som jag har bojkottat av diverse skäl).

pok, 5 oktober 2012

Ett rejält fynd!

Provade en stock Knox på rekommendation av en vän, och jag måste säga att jag är väldigt imponerad. Har snusat Grov i ca 25 år men testat en del andra fabrikat på sistone. Knox tillsammans med Phantom Brown är två sorter jag helt klart kan leva med i fortsättningen. Mjuk o fin konsistens, väldig \fin\" känsla under läppen. Smaken är frisk och fräsch och det känns inte som något man kommer tröttna på. Men framförallt, konsistensen är fantastisk - lättbakad och mjuk, sitter väldigt bra och rinner inte särskilt. Toppen Skruf, 5 av 5!"

Visa fler omdömen