Crafted Snus Whisky Original Portion
Crafted Snus

Crafted Snus Whisky Original Portion

Ett snus med smak av single malt whisky från det skotska höglandet. Crafted Snus Whisky Original är ett komplext snus som kommit ur ett samarbete mellan Master Blender Conny Andersson och AG Snus. Levereras i graverad ståldosa.
  • 1 st 45 kr
  • 10-pack (38,90 kr/st) 389 kr
  • 30-pack (38,83 kr/st) 1.165 kr
389 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(29) recensioner
Kundrecensioner för Crafted Snus Whisky Original Portion

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

g*** som F-n

Janne, 5 augusti 2016

Kanong*** snus i plåtdosa

f* fabian.

Pära, 15 juni 2016

Fick kasta. Bedrövlig smak. Ingen Whisky i innehållsförteckningen? Märkligt.

Som en våt h***** whiskykyss.

Masmano, 15 juni 2016

Ännu en f********* produkt från kraftsnus kungen Conny Andersson. Om möjligt lite väl våt för min smak, F******* den Vita varianten av samma snus.

Nej tack.

Daniel , 9 maj 2016

Hade höga förväntningar. Blev dock åt motsatt håll, g**** besviken. Höll i ärlighetens namn på att spy av smaken då det smakade ruttet och gammal soptipp. Nu har jag ju dock aldrig smakat på rutten sopptipp, men det så det luktar på en sopptipp, så smakade det. Jag tog endast 1 påse (som förövrigt var duschad/neddränkt i denna sörjan av lukt och smak av sopor). Resten spolade jag faktiskt ner i toalettstolen. Där passade det b*****. J** råder Er att INTE köpa detta snuset. Eller snus? Tragiskt och kalla det för snus då det är nån blandning av rutten soptipp och spya.

I k**** med Offroad

Pontiak Kuluwita, 15 april 2016

Förväntningarna var höga inför testet av denna "f******" och middagen som bestod av en Findus Pasta Alfredo var precis avklarad. Stereon laddades med en kassett blandat med lite k******* som t.ex E-Type, Army of Lovers och Herreys, så alla förutsättningar för en l***** afton fanns definitvt. Tyvärr så dröjde det inte många sekunder innan jag förstod att denna snus inte var gjord för riktiga män. Med ett p*** på 45kr dosan kan man verkligen inte förvänta sig ett sådant bottennapp. Smaken känns mer som en ytterligare Offroad variant istället för whisky och dosan är, trots många bjudningar, fortfarande inte tömd efter ca 5mån. Det säger allt! Jag blev sur.

Visa fler omdömen