Snussats Coobra Blå - Naturell 1KG
Coobra

Snussats Coobra Blå - Naturell 1KG

Snussats Coobra Blå - Naturell 1 KG är naturell i smaken och lämpar sig därför extra bra för dig som vill sätta din egen prägel på snuset. Ger cirka 60 dosor á 42 g lössnus.
OBS! Innehåller inga tillsatser/tillbehör.
189 kr
Frågor? Ring kundtjänst på 08-588 849 80 eller skicka oss ett mail. Vi hörs.
(10) recensioner
Kundrecensioner för Snussats Coobra Blå - Naturell 1KG

Observera att samtliga recensioner skrivits av kunder till Snusbolaget.se och att publicering endast sker i informationssyfte. Positiva värdeomdömen om tobaksprodukter får inte förekomma i recensioner och Snusbolaget.se måste på grund av myndighetsbeslut censurera sådana ord. Läs mer här

Skriv vad du själv tycker om produkten

G**.

Robert, 18 augusti 2016

Blev b** konsistens,smak m.m men är mycket "gruskorn" knastrar rejält i tänderna

k**** snus

svalle, 25 maj 2016

går inte att göra fel

Mycket n***!K** 5 1/2 med vatten båda gångerna,det blir p******,b*** att blanda väl!

Ivan, 30 april 2016

K**** b**,h** kört med Coob** blå naturell hela tiden och G***** det skarpt,b** p*** dessutom!

Nybörjare

Mike.M, 15 mars 2016

Följde receptet men tog minsta mängd vatten till första ungsrundan och det vart b**.Ä* väldigt n*** med hur snuset blev.Lät det stå kylen i 9 dagar innan jag provade det och det smakar riktigt b** för att vara en nybörjare som gjort det.Så Swedish match har förlorat en kund för all framtid.Vill oxå tacka Kundservice för den hjälp jag fick.

f*** som snus

FritZ, 29 januari 2016

Så här gör jag med g*** resultat: Koka 6,5dl vatten och blanda i Natriumklorid . Blanda väl och platta till tobaken burken. Se till att lock och burk är helt rena i skarven innan pålockning. På med locket och tryck ut så mycket luft det går innan de ställs i ugnen i 90grader. Lite tobak i spåret och det läcker och luktar fn. Eller kör det i ungspåse. 24 tim senare. Koka 5,5dl vatten och blanda i natriumkarbonat. Blanda och gör samma med locket, 12tim till i ugnen. Låt svalna. I med glycerol påsen och 2,5 msk Gummi Arabicum i varje bunke och blanda väl. Sen är det bara att frysa in. Är det för fuktigt när man ska använda det, bred ut på en tidning och torka (brukar låta det ligga över natten) Sen är det bara att frysa in. Är det för fuktigt när man ska använda det, bred ut på en tidning och torka (brukar låta det ligga över natten)

Visa fler omdömen